Spring til indhold

Ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners

Mia Mørck er ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners. Med sin mangeårige erfaring fra blandt andet misbrugsområdet skal hun være med til at udvikle vores ydelser inden for det socialpædagogiske område.

Top Partners mander nu op med en erfaren socialpædagog i form af Mia Mørck.

Mia Mørck er uddannet socialpædagog og kommer med mange års erfaring med at arbejde med udsatte borgere, herunder på misbrugsområdet.

Som pædagogisk udviklingskonsulent her hos Top Partners skal Mia blandt andet være med til at udvikle vores ydelser inden for det socialpædagogiske område, herunder pædagogiske støtteopgaver.

Derfor kommer hun også til at spille en central rolle i vores søsterselskab, Center for Familiesundhed, der netop tilbyder en række ydelser til at understøtte trivsel hos borgere og/eller familier i relation til Servicelovens § 84 og § 85 samt Sundhedslovens § 83.

Højt til loftet

Ifølge Mia Mørck er det en stor styrke, at Top Partners tilbyder både pædagogiske ydelser og praktiske/sundhedsfaglige ydelser til udsatte borgere, idet kombinationen af flere fagligheder kan supplere hinanden rigtig godt .

”Top Partners’ meget helhedsorienterede tilgang tiltaler mig meget. Og det samme gør samspillet på kryds og tværs mellem de forskellige fagområder. Og så bliver jeg enormt inspireret, når der som her er højt til løftet, og vi kan sparre om de faglige udfordringer og løsninger,” siger Mia Mørck.

Passer borgeropgaver ved siden af

Sideløbende med stillingen som udviklingskonsulent vil Mia Mørck som pædagog varetage en række borgeropgaver, som hun allerede er på. Det styrker nemlig fagligheden at bibeholde en tæt kontakt til praksis.

”Det er vigtigt for mig at bevare og udvikle den gode relation til de pågældende borgere, da relationer betyder alt for både borgeren og os pædagoger,” siger Mia. 

Flere nyheder
10. maj 2024

Mangler du vikarer i sommerferien? Top Parters hjælper med at dække ind

Vi kan hjælpe med at få vagtplanen til at hænge sammen i sommerperioden. Top Partners leverer kompetente og…

Læs nyhed
24. april 2024

Top Partners i Sjællandske Nyheder

Sjællandske Nyheder har bragt en artikel om Lærke Thage, der er én af vores mange dygtige vikarer inden…

Læs nyhed
23. januar 2024

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og…

Læs nyhed