Spring til indhold

Historien bag Top Partners

Top Partners har en historie, der går mere end 20 år tilbage.

Til at begynde med hed vi Top Pleje, men virksomheden har siden skiftet navn til Top Partners. Vi blev grundlagt d. 1. juli 2000 i Slagelse af sygeplejerske Pia Larsen, som fortsat er adm. direktør. I 2007 blev vi udpeget til Ejerleder Succes.

Udgangspunktet for Top Partners var at skabe en virksomhed, der højner niveauet blandt vikarbureauer ved altid at tilbyde fagligt kvalificerede medarbejdere til branchen. Det ligger i vores virksomheds dna, at vi ønsker at gøre tingene ordentligt – både over for vores kunder og vores medarbejdere.

Top Partners har fra dag ét leveret vikarer til sundhedssektoren. I 2001 besluttede vi at supplere med en rengøringsafdeling, hvor vi er godkendt til at udføre praktisk bistand, hjemmehjælp og rengøring til pensionister, og i dag tilbyder vi desuden at læse en lang række specialopgaver inden for det sundhedsfaglige og pædagogiske område.

Udviklingen i vores virksomhed er ikke kommet af sig selv. Den er drevet af en stærk iværksætterånd, dygtige og engagerede medarbejdere og en stor gruppe af vikarer, som leverer en god ydelse, hver gang de kommer hos vores kunder. Der er fokus på god service i alle led, og det har båret udviklingen.

Nye virksomheder er kommet til

Som en del af vores løbende udvikling har Top Partners fået en række søsterselskaber gennem årene. I 2012 udvidede vi vores forretningsområde til at indbefatte salg af hjælpemidler og medicinsk udstyr via CarePartner, som i dag fungerer den som en selvstændig enhed ved siden af Top Partners.

Foruden CarePartner etablerede vi i 2019 Top Hjernetræning, som tilbyder neurofeedback, og i 2021 udvidede vi med virksomheden Center for Familiesundhed, der tilbyder en række højt specialiserede ydelser inden for børn- og ungeområdet samt det specialiserede voksenområde.

Vi har hovedkvarter på Lindevej i Slagelse og dækker hele Sjælland og Fyn.

Bliv vikar hos Top Partners

Vi råder over et stærkt hold af velkvalificerede og veluddannede vikarer inden for sundhedssektoren, som ønsker at gøre en forskel for dem, der har brug for det.

Bliv vikar hos os