Spring til indhold

Specialopgaver

Vi løser en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og ungeområdet samt voksenområdet. Vi dækker alt fra 1-2 timers støtte om ugen til døgndækning.

Hos Top Partners råder vi over et team af dygtige sundhedsfaglige og pædagogiske medarbejdere, der kan træde til med kort varsel og løfte såvel tunge som lette specialopgaver. Det kan både være inden for børn- og ungeområdet eller voksenområdet. Er der tale om større og tunge forløb, tager vi altid en indledende samtale om, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

Vi løser opgaver inden for § 85, § 84 og barnets lov § 32 (tidligere § 52). Derudover kan vi også løse supplerende rengøringsopgaver i regi af § 83 hos borgeren og udført af den samme fagperson, som varetager støtteopgaven.

§ 85-opgaver
Vi kan tilbyde alle former for hjælp og støtte i henhold til § 85, eksempelvis udrednings- og støtteforløb relateret til:

  • Borgere med psykiatriske udfordringer
  • Borgere med behandlingsdomme
  • Borgere med uhensigtsmæssig brug af rusmidler
  • Diverse opgaver inden for kriminalforsorgen.

§ 84-opgaver
Vi løfter aflastnings- og støtteopgaver relateret til servicelovens § 84, f.eks. aflastning af ægtefælle, forældre eller andre nære pårørende til borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

§ 32 (barnets lov)
Vi løser en række opgaver i regi af barnets lov § 32 (den tidligere § 52) for borgere under 18 år. Opgaverne kan både være af akut og forebyggende karakter, f.eks.:

  • Mentorforløb
  • Udviklingsforløb mv

Støtte i egen bolig

Vil du vide mere? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Mia Mørck
Mia Mørck
Pædagogisk udviklingskonsulent 58 55 10 91
Sara Jensen
Sara Jensen

Bliv vikar hos Top Partners

Vi råder over et stærkt hold af velkvalificerede og veluddannede vikarer inden for sundhedssektoren, som ønsker at gøre en forskel for dem, der har brug for det.

Bliv vikar hos os