Spring til indhold

CSR-politik

Vi tager vores samfundsansvar alvorligt

Samfundsansvar handler for os om at skabe gode, trygge rammer for vores medarbejdere og kunder og at kunne stå til ansvar for vores egen handlinger. Vi vil tage vare på vores nærområde.

Medarbejdere

Vi sætter stor pris på vores vikarer. Vi har overenskomst med: FOA, DSR, BUPL, SL, Bioanalytikerne og Danske Fysioterapeuter, og samtlige vores medarbejdere har en kontrakt efter overenskomst. På det punkt går vi ikke på kompromis. Forholdene skal være i orden, så både medarbejderne, kunderne og vi selv kan føle os trygge ved vores samarbejde.

Arbejdsmiljø

Vi sørger for, at vores medarbejdere har de bedste arbejdsredskaber, og vi opfordrer vores vikarer til at holde sig opdateret inden for arbejds- og fodtøj. Vores rengøringsvikarer bruger kun godkendte rengøringsmidler – til fordel for medarbejderen, kunden og miljøet.

I vores kontorbygning lejer vi kontorer ud til andre Slagelse-baserede virksomheder. Vi arbejder inden for vidt forskellige brancher, hvilket giver et interessant og inspirerende arbejdsmiljø. Læs mere om vores kontorbygning her.

Produkter

Gennem vores virksomhed CarePartner formidler vi innovative hjælpemidler til sundhedssektoren og til private.

Nærmiljø

Gennem vores medlemsskab af Business Slagelse støtter vi op om tiltag, der skal gøre byen mere erhvervsvenlig og attraktiv at bo i.

Bliv vikar hos Top Partners

Vi råder over et stærkt hold af velkvalificerede og veluddannede vikarer inden for sundhedssektoren, som ønsker at gøre en forskel for dem, der har brug for det.

Bliv vikar hos os