Spring til indhold

Om Top Partners

Vi sætter mennesket i centrum.

Hos Top Partners går vi hver dag på arbejde for at gøre en forskel for det enkelte menneske ved at tilbyde ydelser af høj kvalitet til den sundhedsfaglige sektor og det pædagogiske område.

Top Partners er bygget på en solid bund af høj faglighed, og vi gør en stor indsats for at højne vores vikarers faglige niveau ved at:

  • Tilbyde fagligt kvalificerede medarbejdere til branchen.
  • Tilbyde vores vikarer gode arbejdsforhold – bl.a. løn efter overenskomst og kørselspenge.
  • Involvere os i nærmiljøet, engagere os i branchen samt forbedre og forny os.

Vi prioriterer gode forhold for vores medarbejdere og lægger vægt på at bibeholde et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone, en tydelig ledelse, et struktureret samarbejde, et højt informationsniveau og lydhørhed.

Vi ønsker, at vores vikarer let integreres hos vores kunder, så de indgår i hverdagen på samme niveau som deres fastansatte kollegaer. Desuden er det centralt for os, at vores medarbejdere har gode relationer til de enkelte borger. Det skaber i sidste ende tryghed og kvalitet i behandling og pleje af patienter, gode relationer til kunderne og kompetent samarbejde på pædagogområdet.

Vi dækker hele Sjælland og Fyn – se mere under ydelser for at få et overblik over, hvor vi udfører de forskellige ydelser. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores historie

Top Partners blev etableret i år 2000. Vi er i dag en familieejet koncern bestående af foruden Top Partners virksomhederne CarePartner, der sælger innovative hjælpemidler til sundhedsområdet, Top Hjernetræning, der tilbyder neurofeedback og Center for Familiesundhed, der arbejder bredt på hele børne- og ungeområdet og tilbyder rådgivning, udredninger og konkrete forløb til familier, der har brug for det. Fællesnævneren for alle vores virksomheder er ønsket om at sætte mennesket i centrum og gøre en positiv forskel for den enkeltes liv.

Vi er medlem af Dansk Erhverv, har overenskomst med FOA, DSR, BUPL, SL, Danske Bioanalytikere og Danske Fysioterapeuter. Vi er autoriseret medlem af brancheforeningerne FASID og VB, og vi har 2013 AAA-kreditvurdering af Soliditet.

Bliv vikar hos Top Partners

Vi råder over et stærkt hold af velkvalificerede og veluddannede vikarer inden for sundhedssektoren, som ønsker at gøre en forskel for dem, der har brug for det.

Bliv vikar hos os