Spring til indhold

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder erhvervsrengøringer – både små og store opgaver

Hos Top Partners udfører vi alle former for erhvervsrengøring – både store og små opgaver og på skæve tider af døgnet, så du kan få det til at passe bedst muligt ind i din virksomhed. Er I en arbejdsplads, der har brug for rengøring, kan vi møde ind før eller efter åbningstid, så jeres lokaler står rene og klar, når personalet møder ind.

Vi tilbyder også erhvervsrengøring med UV-desinfektion. Vores produkter til UV-desinfektion udbydes af vores søsterselskab CarePartner.

Hvorfor vælge UV-desinfektion?

UV-desinfektion er et supplement til traditionel rengøring, idet UV-lys neutraliserer mere end 99 % af alle bakterier, vira og andre mikrober nemt og hurtigt. På den måde kan du være sikker på, at virksomhedens lokaler altid er præsentable og fuldstændig rene.

Fordelene ved UV-desinfektion er mange, herunder:

 • Hurtigt og effektivt: UV-lys neutraliserer mere end 99% af bakterier og vira på bare få sekunder, og giver derved en besparelse på den daglige rengøring.
 • Virker på alle typer overflader og luft: UV-Lys desinficerer effektivt elektronisk udstyr, læder, træ og tekstiler. Materialer, der er vanskelige at desinficere med mere konventionelle rengøringsmetoder. UV-lys kan forbedre luftkvaliteten ved at desinficere mikroorganismer og luftbårne partikler indeholdende virus.
 • Blid desinfektion: UV-lys er en kemifri løsning og har en blid effekt på materialer. Det er derfor ideel teknologi til overflader og luft, der ikke behandles med konventionel kemisk rengøring.

Hvem har glæde af UV-desinfektion?

Steder med mange mennesker, der bruger/rører ved mange effekter. Også steder med dårlig eller ingen ventilation eller luft cirkulation kan have gavn af UV til desinfektion:

 • Hospitaler, klinikker og plejecentre: Det er med UV-lys muligt at rengøre medicinsk udstyr, stetoskoper, værnemidler, venteværelser og modtagelsesdiske samt behandlerrum – og samtidig holde omkostningerne til rengøring nede.
 • Institutioner og skoler: Det er vigtigt, at institutioner og skoler har de rette redskaber til at sænke sygefraværet – og reducere smitte spredning ved et fortsat fokus på øget hygiejne.
 • Virksomheder og produktionen: Med UV-desinfektion er det muligt at have flere medarbejdere og besøgende på kontoret eller i produktionen, samt at holde antallet af sygedage nede på lang sigt.

Specialrengøringer

Som f.eks. “flytte- og slutrengøring. Kontakt os for en nærmere samtale og eventuelt tilbud.

Som virksomhed er vi karakteriseret ved høj kvalitet og service, så du altid er i trygge hænder:

 • Vi har stabile og kvalificerede medarbejdere med anmærkningsfrie straffe- og børneattester.
 • Vores medarbejdere tilbydes løbende kurser i arbejdsmiljø og ergonomi.
 • Vores medarbejdere bærer tydelig billedidentifikation.
 • Vi tilbyder en fast medarbejder, som vil være gennemgående i virksomheden og kun afbrudt af afløser ved ferie og sygdom.
 • Vi laver altid et ”førstegangsbesøg”, hvor en af vores medarbejdere kommer ud og i samarbejde med virksomheden planlægger, hvornår rengøringen skal udføres, hvilken ugedag, tidspunkt mv.

Vi løfter opgaverne sammen med jeres virksomhed

Hos Top Partners har vi ikke nogen skarpe hjørner. Vi kommer hele vejen rundt og tilpasser vores erhvervsrengøring og løsninger til den enkelte virksomheds behov.

Lyder Top Partners som det rigtige match for jeres virksomhed, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på hverdage ml. kl. 8 – 15.

Marianne Egeriis
Marianne Egeriis
Sundhedsfaglig koordinator 58 55 10 90
Tine Ladegaard
Tine Ladegaard
Sundhedsfaglig koordinator / Neurofeedback-træner 58 55 10 90
Karina Kristensen
Karina Kristensen
Sundhedsfaglig koordinator / Neurofeedback-træner 58 55 10 90
Charlotte Kit Merring
Charlotte Kit Merring

Bliv vikar hos Top Partners

Vi råder over et stærkt hold af velkvalificerede og veluddannede vikarer inden for sundhedssektoren, som ønsker at gøre en forskel for dem, der har brug for det.

Bliv vikar hos os