Spring til indhold

Top Partners mander op med sundhedsfaglig udviklingskonsulent

Slagelse-virksomheden Top Partners udvider teamet med Tina Rossing, der kommer fra en mangeårig karriere inden for psykiatrien. Hun skal være med til at udvikle Top Partners’ ydelser inden for sygehussektoren, herunder psykiatrien.

Top Partners, der bl.a. leverer vikarer til sundheds- og plejesektoren, har ansat Tina Rossing som sundhedsfaglig udviklingskonsulent per 1. august.

Hun skal trække på sine mere end 10 års erfaring fra psykiatrien i bestræbelserne på bl.a. at videreudvikle Top Partners’ ydelser til eksempelvis psykiatrien.

Tina Rossing, 33, er uddannet social- og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent. Hun har arbejdet i social- og retspsykiatrien samt senest på Psykiatrisk Akutmodtagelse Intensiv på Slagelse Sygehus. Desuden har Tina Rossing sin egen virksomhed, TSF Træning, hvor hun som konsulent tilbyder kurser i bl.a. relations- og deeskalering – herunder for Top Partners’ vikarer.

Fra det offentlige til det private

Med skiftet til Top Partners går Tina Rossing fra det offentlige til det private, hvilket ifølge hende selv er et stort, men spændende skifte:

”Det har været en stor beslutning at skifte fra den offentlige sektor til en privat virksomhed og pludselig sidde på den anden side af bordet,” siger Tina Rossing og tilføjer: ”Men det tiltrækker mig, at Top Partners ikke bare et hvilket som helst vikarbureau, men tværtimod et bureau med stærke værdier og fokus på høj kvalitet. Jeg ser et stort udviklingspotentiale i bl.a. det psykiatriske område, og jeg ser frem til at bringe min erfaring i spil på nogle nye måder, der i sidste ende kommer den enkelte borger til gode.”

Det perfekte match

Top Partners, som dækker hele Sjælland, øerne og Hovedstadsområdet, har eksisteret siden 2000 og er bredt anerkendt for sin høje kvalitet og et rummeligt og trygt arbejdsmiljø for virksomhedens ansatte. Ud over vikarer til sundheds- og plejesektoren samt det specialpædagogiske område tilbyder Top Partners desuden bl.a. rengøring i private hjem under fritvalgsordningen.

Senest har Top Partners i foråret 2021 lanceret Center for Familiesundhed. Centret samler en lang række specialer under samme tag og henvender sig til både det offentlige og private borgere – eksempelvis familier med børn, der har problemer med deres motoriske, kognitive eller sociale udvikling.

Det er planen, at Tina Rossing også skal være med til at sætte sit præg på Center for Familiesundhed – herunder skærpe centrets ydelser inden for hendes fagområder.

”Vi har kendt Tina gennem flere år og anser hende som det perfekte match til virksomheden. Tina kommer med en meget bred og samtidig meget specifik erfaring inden for psykiatrien, og jeg tror virkelig, at hun kan være med til at løfte vores organisation – både fagligt og menneskeligt,” siger Pia Larsen, adm. direktør i Top Partners.

Privat er Tina Rossing bosiddende i Slagelse.

Flere nyheder
12. maj 2023

Temadag om misbrug onsdag den 7. juni

Kom til temadag hos Top Partners og hør Jørn Aarups historie om vejen ud af alkoholmisbrug. Det foregår…

Læs nyhed
9. marts 2023

Center for Familiesundhed søger psykologer til undersøgelsesarbejde på konsulentbasis i hele landet

Om Center for Familiesundhed Center for Familiesundhed er et privat og højt specialiseret tilbud til kommuner og regioner.…

Læs nyhed
17. oktober 2022

10-års jubilæum hos Top Partners

Top Partners’ økonomiansvarlige, Karin Jensen, kunne for nyligt fejre sit 10-års jubilæum i virksomheden. Det blev selvfølgelig fejret…

Læs nyhed