Spring til indhold

Top Partners mander op med sundhedsfaglig udviklingskonsulent

Slagelse-virksomheden Top Partners udvider teamet med Tina Rossing, der kommer fra en mangeårig karriere inden for psykiatrien. Hun skal være med til at udvikle Top Partners’ ydelser inden for sygehussektoren, herunder psykiatrien.

Top Partners, der bl.a. leverer vikarer til sundheds- og plejesektoren, har ansat Tina Rossing som sundhedsfaglig udviklingskonsulent per 1. august.

Hun skal trække på sine mere end 10 års erfaring fra psykiatrien i bestræbelserne på bl.a. at videreudvikle Top Partners’ ydelser til eksempelvis psykiatrien.

Tina Rossing, 33, er uddannet social- og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent. Hun har arbejdet i social- og retspsykiatrien samt senest på Psykiatrisk Akutmodtagelse Intensiv på Slagelse Sygehus. Desuden har Tina Rossing sin egen virksomhed, TSF Træning, hvor hun som konsulent tilbyder kurser i bl.a. relations- og deeskalering – herunder for Top Partners’ vikarer.

Fra det offentlige til det private

Med skiftet til Top Partners går Tina Rossing fra det offentlige til det private, hvilket ifølge hende selv er et stort, men spændende skifte:

”Det har været en stor beslutning at skifte fra den offentlige sektor til en privat virksomhed og pludselig sidde på den anden side af bordet,” siger Tina Rossing og tilføjer: ”Men det tiltrækker mig, at Top Partners ikke bare et hvilket som helst vikarbureau, men tværtimod et bureau med stærke værdier og fokus på høj kvalitet. Jeg ser et stort udviklingspotentiale i bl.a. det psykiatriske område, og jeg ser frem til at bringe min erfaring i spil på nogle nye måder, der i sidste ende kommer den enkelte borger til gode.”

Det perfekte match

Top Partners, som dækker hele Sjælland, øerne og Hovedstadsområdet, har eksisteret siden 2000 og er bredt anerkendt for sin høje kvalitet og et rummeligt og trygt arbejdsmiljø for virksomhedens ansatte. Ud over vikarer til sundheds- og plejesektoren samt det specialpædagogiske område tilbyder Top Partners desuden bl.a. rengøring i private hjem under fritvalgsordningen.

Senest har Top Partners i foråret 2021 lanceret Center for Familiesundhed. Centret samler en lang række specialer under samme tag og henvender sig til både det offentlige og private borgere – eksempelvis familier med børn, der har problemer med deres motoriske, kognitive eller sociale udvikling.

Det er planen, at Tina Rossing også skal være med til at sætte sit præg på Center for Familiesundhed – herunder skærpe centrets ydelser inden for hendes fagområder.

”Vi har kendt Tina gennem flere år og anser hende som det perfekte match til virksomheden. Tina kommer med en meget bred og samtidig meget specifik erfaring inden for psykiatrien, og jeg tror virkelig, at hun kan være med til at løfte vores organisation – både fagligt og menneskeligt,” siger Pia Larsen, adm. direktør i Top Partners.

Privat er Tina Rossing bosiddende i Slagelse.

Flere nyheder
10. maj 2024

Mangler du vikarer i sommerferien? Top Parters hjælper med at dække ind

Vi kan hjælpe med at få vagtplanen til at hænge sammen i sommerperioden. Top Partners leverer kompetente og…

Læs nyhed
24. april 2024

Top Partners i Sjællandske Nyheder

Sjællandske Nyheder har bragt en artikel om Lærke Thage, der er én af vores mange dygtige vikarer inden…

Læs nyhed
23. januar 2024

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og…

Læs nyhed