Spring til indhold

Top Partners i Sjællandske Nyheder

Sjællandske Nyheder har bragt en artikel om Lærke Thage, der er én af vores mange dygtige vikarer inden for plejeområdet. I artiklen belyser Lærke, hvorfor hun har valgt at være vikar for Top Partners, frem for en fastansættelse, der flugter med sin uddannelse som social- og sundhedshjælper.

Hos Top Partners er vi glade og stolte over, at Lærke agerer case i artikel om tilværelsen som vikar i sundhedssektoren. I artiklen fortæller Lærke, som er nylig uddannet social- og sundhedshjælper, om sin rejse hos Top Partners, hvor hun som vikar har fundet den perfekte balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hos os kan Lærke nemlig selv styre sine arbejdstider og få lov at afprøve forskelligartede opgaver, hvilket betyder, at ingen dage er ens.  

Lærke udtaler eksempelvis i artiklen: “Jeg vil gerne have frihed til at prioritere min familie, mine venner og mit privatliv. Som vikar skal jeg aldrig overveje, om jeg for eksempel kan komme til min farmors fødselsdag”.  

For Lærke var det vanskeligt at se sig selv i de mange jobannoncer som social- og sundhedshjælper, og derfor begyndte hun at se mod vikarbranchen. Top Partners, det fleksible og forskelligartede arbejdsmiljø viste sig som det perfekte match for Lærke: 
 
“For mig fungerer det godt, at jeg kan tage vagter på alle tider af døgnet, som det passer mig bedst”, understreger Lærke, der både har været på opgaver på forskellige bosteder og institutioner, men også i private hjem. 

Fleksibilitet er nøgleordet

Den fleksibilitet og nysgerrighed på sundhedsområdet er noget af det, som Top Partners blev bygget på, da direktør Pia Larsen fik idéen: 

“Jeg havde selv brug for at se forskellige ting og snuse til forskellige områder. I sundhedsfagene har man notorisk altid weekendarbejde, og jeg kunne godt tænke mig at tilbyde medarbejdere i faget mere frihed”, fortæller Pia Larsen.  

Er du ligesom Lærke på udkig efter et fleksibelt arbejde med frihed under ansvar? Som vikar hos Top Partners kan du prøve kræfter med forskellige opgaver og bidrage til samfundet på mange niveauer. Læs mere om at være vikar hos Top Partners her: https://toppartners.dk/bliv-vikar/ 

Læs artiklen på SN.dk lige her: Fleksibilitet i fokus: Derfor har nyuddannet fravalgt fastansættelse – Sjællandske Nyheder (sn.dk)

Flere nyheder
10. maj 2024

Mangler du vikarer i sommerferien? Top Parters hjælper med at dække ind

Vi kan hjælpe med at få vagtplanen til at hænge sammen i sommerperioden. Top Partners leverer kompetente og…

Læs nyhed
23. januar 2024

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og…

Læs nyhed
10. januar 2024

Nyt foredrag den 7. februar 2024: Min personlige oplevelse af at være anbragt som barn

Vores søsterselskab Center for Familiesundhed inviterer til første foredrag i 2024. Her vil Sophie Højvang Woode fortælle om…

Læs nyhed