Spring til indhold
Marianne Egeriis hos Top Partners

Top Partners er ny leverandør af rengøringsydelser til Vordingborg Kommune

Top Partners er blevet ny privat leverandør af rengøringsydelser til visiterede borgere i Vordingborg Kommune. Kvalitet og faste rammer er to adelsmærker for Top Partners, som blandt andet tilbyder muligheden for at tilkøbe ekstra rengøringshjælp på helt ned til et kvarter.

Borgerne i Vordingborg Kommune kan lige så godt vænne sig til navnet Top Partners.

Top Partners er nemlig netop blevet godkendt som en af kommunens private leverandør af rengøringshjælp. Dermed kan de borgere i kommunen, der er visiteret til rengøringshjælp i hjemmet, fra den 1/11 pege på Top Partners som leverandør.

”Vi glæder os til at komme ud til Vordingborgs borgere og hjælpe dem i det daglige. For os er det et kæmpe privilegium at kunne gøre borgernes hverdag lidt bedre, og det er et ansvar, vi tager meget seriøst og har gjort nu gennem mere end 20 år,” siger Pia Larsen, ejer og direktør i Top Partners.

Over 20 års erfaring

Og det er en virksomhed med årtiers erfaring og et fast greb om værdierne, der nu gør sin entré i Vordingborg.

Top Partners blev grundlagt i år 2000 og har siden 2003 tilbudt rengøringsydelser i regi af Fritvalgsordningen. Det er en ordning, der giver borgere mulighed for frit at vælge leverandør inden for eksempelvis rengøring i hjemmet.

Top Partners er foruden Vordingborg Kommune ligeledes godkendt serviceleverandør i Slagelse, Sorø, Kalundborg, Næstved og Faxe.

Samme medarbejder hver gang

Kvalitet og faste rammer er to kardinalpunkter for Top Partners, som altid prioriterer at sende den samme medarbejder til den samme borger hver gang. Også ferie- og sygdomsafløserne er i udgangspunktet den samme medarbejder.

”Det er vigtigt for os, at borgeren føler sig tryg og godt tilpas, når vi kommer på besøg. Det er samtidig vores erfaring, at det er en win-win for både borger og medarbejder, når det er den samme medarbejder, der kommer hver gang. Og ofte giver det grobund for en god, personlig relation,” siger Marianne Egeriis, sundhedsfaglig koordinator i Top Partners.

Hun uddyber, at virksomheden gør en dyd ud af at vælge medarbejdere med den rette indstilling og gode, sociale kompetencer, og at Top Partners altid prioriterer at ansætte medarbejdere med rengøringserfaring.

Tilkøb ned til 15 minutters ekstra ydelser

For at imødekomme de mange borgere, der nogle gange har brug for lidt ekstra hjælp, tilbyder Top Partners, at man som borger altid kan tilkøbe ekstraydelser på ned til et kvarters varighed, hvis man i forvejen er visiteret af kommunen til hjælp.

Det kan være rengøring, men også tøjvask, skift af sengetøj og andre tilsvarende gøremål.

”Bare et kvarters ekstra hjælp kan gøre en kæmpestor forskel for især de ældre borgere. Derfor tilbyder vi altid, at man som borger kan tilkøbe helt ned til 15 minutters ekstra hjælp, så det heller ikke vælter budgettet,” forklarer Pia Larsen.

Søger også lokale medarbejdere

Top Partners – der primært er kendt for at levere vikarer inden for sundhed, pleje, pædagogik og psykiatri – tilbyder desuden også praktisk hjælp og rengøringsassistance til de borgere, der ikke er visiteret til hjælp i hjemmet, men bare ønsker at tilkøbe eksempelvis to timers ekstra rengøring om ugen.

I forlængelse af opstarten i Vordingborg er Top Partners desuden på jagt efter engagerede og dygtige lokale rengøringsmedarbejdere, oplyser Pia Larsen.

Flere nyheder
23. januar 2024

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og…

Læs nyhed
10. januar 2024

Nyt foredrag den 7. februar 2024: Min personlige oplevelse af at være anbragt som barn

Vores søsterselskab Center for Familiesundhed inviterer til første foredrag i 2024. Her vil Sophie Højvang Woode fortælle om…

Læs nyhed
11. december 2023

Få mere overskud i hverdagen – køb rengøring hos Top Partners 

Med Top Partners er du sikret en serviceleverandør, der prioriterer høj kvalitet, ordnede forhold og trygge rammer. Lad…

Læs nyhed