Spring til indhold
Marianne Egeriis hos Top Partners

Top Partners er ny leverandør af rengøringsydelser til Vordingborg Kommune

Top Partners er blevet ny privat leverandør af rengøringsydelser til visiterede borgere i Vordingborg Kommune. Kvalitet og faste rammer er to adelsmærker for Top Partners, som blandt andet tilbyder muligheden for at tilkøbe ekstra rengøringshjælp på helt ned til et kvarter.

Borgerne i Vordingborg Kommune kan lige så godt vænne sig til navnet Top Partners.

Top Partners er nemlig netop blevet godkendt som en af kommunens private leverandør af rengøringshjælp. Dermed kan de borgere i kommunen, der er visiteret til rengøringshjælp i hjemmet, fra den 1/11 pege på Top Partners som leverandør.

”Vi glæder os til at komme ud til Vordingborgs borgere og hjælpe dem i det daglige. For os er det et kæmpe privilegium at kunne gøre borgernes hverdag lidt bedre, og det er et ansvar, vi tager meget seriøst og har gjort nu gennem mere end 20 år,” siger Pia Larsen, ejer og direktør i Top Partners.

Over 20 års erfaring

Og det er en virksomhed med årtiers erfaring og et fast greb om værdierne, der nu gør sin entré i Vordingborg.

Top Partners blev grundlagt i år 2000 og har siden 2003 tilbudt rengøringsydelser i regi af Fritvalgsordningen. Det er en ordning, der giver borgere mulighed for frit at vælge leverandør inden for eksempelvis rengøring i hjemmet.

Top Partners er foruden Vordingborg Kommune ligeledes godkendt serviceleverandør i Slagelse, Sorø, Kalundborg, Næstved og Faxe.

Samme medarbejder hver gang

Kvalitet og faste rammer er to kardinalpunkter for Top Partners, som altid prioriterer at sende den samme medarbejder til den samme borger hver gang. Også ferie- og sygdomsafløserne er i udgangspunktet den samme medarbejder.

”Det er vigtigt for os, at borgeren føler sig tryg og godt tilpas, når vi kommer på besøg. Det er samtidig vores erfaring, at det er en win-win for både borger og medarbejder, når det er den samme medarbejder, der kommer hver gang. Og ofte giver det grobund for en god, personlig relation,” siger Marianne Egeriis, sundhedsfaglig koordinator i Top Partners.

Hun uddyber, at virksomheden gør en dyd ud af at vælge medarbejdere med den rette indstilling og gode, sociale kompetencer, og at Top Partners altid prioriterer at ansætte medarbejdere med rengøringserfaring.

Tilkøb ned til 15 minutters ekstra ydelser

For at imødekomme de mange borgere, der nogle gange har brug for lidt ekstra hjælp, tilbyder Top Partners, at man som borger altid kan tilkøbe ekstraydelser på ned til et kvarters varighed, hvis man i forvejen er visiteret af kommunen til hjælp.

Det kan være rengøring, men også tøjvask, skift af sengetøj og andre tilsvarende gøremål.

”Bare et kvarters ekstra hjælp kan gøre en kæmpestor forskel for især de ældre borgere. Derfor tilbyder vi altid, at man som borger kan tilkøbe helt ned til 15 minutters ekstra hjælp, så det heller ikke vælter budgettet,” forklarer Pia Larsen.

Søger også lokale medarbejdere

Top Partners – der primært er kendt for at levere vikarer inden for sundhed, pleje, pædagogik og psykiatri – tilbyder desuden også praktisk hjælp og rengøringsassistance til de borgere, der ikke er visiteret til hjælp i hjemmet, men bare ønsker at tilkøbe eksempelvis to timers ekstra rengøring om ugen.

I forlængelse af opstarten i Vordingborg er Top Partners desuden på jagt efter engagerede og dygtige lokale rengøringsmedarbejdere, oplyser Pia Larsen.

Flere nyheder
26. juni 2024

 Center for Familiesundhed ansætter ny pædagogisk udviklingskonsulent og Theraplay-terapeut

Tanja Vejsnæs er ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Center for Familiesundhed. Hun skal blandt andet arbejde med Theraplay®-familieterapi, støttet…

Læs nyhed
30. maj 2024

Center for Familiesundhed søger autoriserede psykologer til forældrekompetenceundersøgelser (FKU’er) 

Hos Center for Familiesundhed oplever vi en voksende efterspørgsel fra kommuner over hele landet på forældrekompetenceundersøgelser (FKU’er). Derfor…

Læs nyhed
10. maj 2024

Mangler du vikarer i sommerferien? Top Parters hjælper med at dække ind

Vi kan hjælpe med at få vagtplanen til at hænge sammen i sommerperioden. Top Partners leverer kompetente og…

Læs nyhed