Spring til indhold

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og ungeområdet samt voksenområdet. Vi løser opgaver inden for § 85, § 84 og barnets lov § 32.

Hos Top Partners står vi altid klar til løfte et bredt spænd af specialopgaver. Det kan være opgaver med både børn og unge eller voksne med særlige udfordringer, og det kan være alt fra udredninger til støtteforløb af kortere eller længere varighed. Vi dækker alt fra 1-2 timers støtte om ugen til døgndækning.

Vi har et team af dygtige sundhedsfaglige og pædagogiske medarbejdere, der kan træde til med kort varsel og løfte såvel tunge som lette specialopgaver. Er der tale om større og tunge forløb, tager vi altid en indledende samtale om, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

Vi løser opgaver inden for § 85, § 84 og barnets lov § 32 (tidligere § 52). Derudover kan vi også løse supplerende rengøringsopgaver i regi af § 83 hos borgeren og udført af den samme fagperson, som varetager støtteopgaven.

§ 85-opgaver
Vi kan tilbyde alle former for hjælp og støtte i henhold til § 85, eksempelvis udrednings- og støtteforløb relateret til:

  • Borgere med psykiatriske udfordringer
  • Borgere med behandlingsdomme
  • Borgere med uhensigtsmæssig brug af rusmidler
  • Diverse opgaver inden for kriminalforsorgen.

§ 84-opgaver
Vi løfter aflastnings- og støtteopgaver relateret til servicelovens § 84, f.eks. aflastning af ægtefælle, forældre eller andre nære pårørende til borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.


§ 32 (barnets lov)
Vi løser en række opgaver i regi af barnets lov § 32 (den tidligere § 52) for borgere under 18 år. Opgaverne kan både være af akut og forebyggende karakter, f.eks.:

  • Mentorforløb
  • Udviklingsforløb mv
  • Støtte i egen bolig

Psykologiske undersøgelser
Takket være vores søsterselskab Center For Familiesundhed kan vi også – afhængigt af opgaven – trække på et team af dygtige psykologer til eksempelvis børnepsykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, psykologisk pædagogiske vurderinger mv.

Læs mere om vores ydelser inden for specialområdet her: https://toppartners.dk/laes-mere-om-vores-ydelser/handicap-og-psykiatri/

Besøg Center for Familiesundheds hjemmeside her: https://centerforfamiliesundhed.dk/

Ring til os på telefon 58 55 10 92, hvis du vil vide mere. Eller send os en mail på kontakt@cffs.dk

Flere nyheder
10. januar 2024

Nyt foredrag den 7. februar 2024: Min personlige oplevelse af at være anbragt som barn

Vores søsterselskab Center for Familiesundhed inviterer til første foredrag i 2024. Her vil Sophie Højvang Woode fortælle om…

Læs nyhed
11. december 2023

Få mere overskud i hverdagen – køb rengøring hos Top Partners 

Med Top Partners er du sikret en serviceleverandør, der prioriterer høj kvalitet, ordnede forhold og trygge rammer. Lad…

Læs nyhed
11. december 2023

Hos Top Partners koster det ikke en formue at få gjort rent 

Hos Top Partners kan du tilkøbe helt ned til et kvarters ekstra praktisk hjælp i hjemmet, hvis du…

Læs nyhed