Spring til indhold

Temadag om misbrug onsdag den 7. juni

Kom til temadag hos Top Partners og hør Jørn Aarups historie om vejen ud af alkoholmisbrug. Det foregår onsdag den 7. juni fra kl. 16-19 i Spar Nord Arena Slagelse – VIP-lokalet.

Hos Top Partners ønsker vi at sætte fokus på temaer, der optager os mennesker på godt og ondt. Derfor vil vi fremover invitere til temadage, hvor en række modige danskere vil dele deres historie med os. 

Vores første temadag handler om misbrug, og her kan du møde 55-årige Jørn Aarup, der i mange år levede et dobbeltliv. Udadtil var han succesfuld salgsdirektør og familiefar, men indadtil var han ulykkelig og kæmpede med et alkoholmisbrug, der var så alvorligt, at han var tæt på at miste livet. En samtale med en hospitalspræst blev omdrejningspunktet for Jørn, der i dag har været ædru i to år. 

Glæd dig til at høre Jørns ærlige fortælling, der med garanti vil give stof til eftertanke. For at deltage skal du møde VIP-lokalet i Spar Nord Arena Slagelse den 7. juni fra kl. 16-19, hvor du kan se frem til tre hyggelige timer med servering af sandwich og forfriskninger undervejs.

Sådan tilmelder du dig:

Er du ansat hos Top Partners, er det gratis at deltage. Du tilmelder du dig ved at sende en mail til Tina på tina@toppartners.dk om, at du ønsker at deltage. Tilmelder du dig, men dukker du ikke op, opkræves du et gebyr på 100 kr. for udeblivelse.

Er du ikke ansat hos Top Partners, er du stadig mere end velkommen til at deltage! Din pris for deltagelse er 100 kr. inklusiv sandwich, som bliver serveret under arrangementet. For at tilmelde dig bedes du sende 100 kr. over Mobile Pay til nummeret 494039, hvori du skriver dit navn. Gem din overførsel og vis den i døren som din indgangsbillet. 

S.u. 1. juni. 

Adresse for arrangementet: Sejerøvej 1, 4200 Slagelse, Danmark.

Flere nyheder
26. juni 2024

 Center for Familiesundhed ansætter ny pædagogisk udviklingskonsulent og Theraplay-terapeut

Tanja Vejsnæs er ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Center for Familiesundhed. Hun skal blandt andet arbejde med Theraplay®-familieterapi, støttet…

Læs nyhed
30. maj 2024

Center for Familiesundhed søger autoriserede psykologer til forældrekompetenceundersøgelser (FKU’er) 

Hos Center for Familiesundhed oplever vi en voksende efterspørgsel fra kommuner over hele landet på forældrekompetenceundersøgelser (FKU’er). Derfor…

Læs nyhed
10. maj 2024

Mangler du vikarer i sommerferien? Top Parters hjælper med at dække ind

Vi kan hjælpe med at få vagtplanen til at hænge sammen i sommerperioden. Top Partners leverer kompetente og…

Læs nyhed