Spring til indhold

Center for Familiesundhed søger psykologer på konsulentbasis til FKU-undersøgelser

Har du erfaring med forældrekompetenceundersøgelser, herunder med Rorsharch-testen? Så er det muligvis dig, vi søger til en række psykologiske konsulentopgaver.

Om Center for Familiesundhed

Center for Familiesundhed er et privat og højt specialiseret tilbud til kommuner og regioner. Med udgangspunkt i Slagelse dækker vi hele Danmark og udfører en lang række opgaver inden for bl.a. børn- og unge-området og handikap/psykiatri. Til dette benytter vi et team af dygtige specialister, herunder eksterne psykologer. Vi er en del af Top Familien, som leverer en lang række ydelser til både den primære og sekundære sektor. Der arbejdes løbende med faglig kvalitetssikring ud fra Socialstyrelsens nyeste retningslinjer. Vores mål er at levere høj faglig kvalitet på såvel indhold som proces.

Opgaven

Hos Center for Familiesundhed oplever vi voksende efterspørgsel på særligt forældrekompetenceundersøgelser (FKU’er). Derfor leder vi efter dygtige og ambitiøse psykologer over hele Danmark, der kunne tænke sig at være tilknyttet Center for Familiesundhed på konsulentbasis. Det er et krav, at du har dokumenteret erfaring med FKU, herunder med Rorschach-testen.

Din profil

Vi leder efter dig, der er sætter en ære i at levere en høj faglig kvalitet, kan arbejde struktureret og kan se dig selv som en del af et åbent arbejdsfællesskab.

Vi vægter lyst til at lære, gå-på-mod og faglig ydmyghed højere end lang erfaring på undersøgelsesområdet – du skal dog være glad for at arbejde metodisk med skriftlige produkter og have en høj grad af diplomati og ordentlighed i kontakten med samarbejdspartnere. Hertil forventer vi, at du har en grundlæggende indsigt i udviklingspsykologi, forskellige teoretiske rammer og psykologiske tests.

Du skal være autoriseret psykolog og have dokumenteret erfaring med FKU, herunder Rorschach-testen.

Et fagligt stærkt arbejdsfællesskab

Kan du se dig selv i denne beskrivelse? Og kunne du drømme om at udvikle og dyrke dine undersøgelseskompetencer? Så er Center for Familiesundhed en stærk samarbejdspartner. Hos os vil du opleve et stærkt fællesskab, og selv om du er tilknyttet som ekstern konsulent, vil der altid være et ”vi” bag dit arbejde.

Du kan forvente:

  • Klare rammer for opgaven og klare forventningsafstemninger ift. din indsats og vores bidrag.
  • Mulighed for at sparre med andre psykologer om dine opgaver.
  • Opbakning og sparring til processtyring på mail og telefon – så rammen omkring dit undersøgelsesarbejde er udtryk for en fælles arbejdsgang hos Center for Familiesundhed.
  • At Center for Familiesundhed fagligt står på mål for de undersøgelser, der leveres til kommunerne, og tager ansvar for at lande tunge processer ordentligt for alle parter.
  • At vi er udviklingsorienterede og ambitiøse både i forhold til vores kunder og vores konsulenter.
  • Et honorar, der står mål med det ansvar, undersøgelsesarbejdet indebærer.

Samarbejdet

Hvad enten du er fuldtidsselvstændig, offentligt ansat eller ønsker få eller mange opgaver, finder vi en løsning, der er attraktiv for begge parter.

Har du endnu ikke prøvet kræfter med livet som selvstændig, hjælper vi gerne den rette kandidat med at skabe overblik over processen.

Vi tilbyder en månedlig frokost for de konsulenter, der ønsker det, samt temadage og kurser i løbet af året med fokus på sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen. Hertil er det muligt at tilkøbe supervision hos psykologer med stor undersøgelseserfaring.

Har du det bedst med at køre dine opgaver helt selvstændigt, er der en høj grad af frihed. For os er det vigtigste, at den faglige kvalitet altid er i top.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger fremsendes til administrerende direktør Pia Larsen på pia@toppartners.dk. Du er også velkommen til at ringe på telefon 58 50 07 81

Der indkaldes løbende til samtaler frem til sommerferien.

Flere nyheder
8. november 2023

Ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners

Mia Mørck er ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners. Med sin mangeårige erfaring fra blandt andet misbrugsområdet skal…

Læs nyhed
24. oktober 2023

Kom til foredrag om angst og frygt den 29. november

Vær med, når Center for Familiesundhed inviterer til foredrag om angst og frygt med foredragsholder og ID-psykoterapeut Lone…

Læs nyhed
19. oktober 2023

Top Partners er ny leverandør af rengøringsydelser til Vordingborg Kommune

Top Partners er blevet ny privat leverandør af rengøringsydelser til visiterede borgere i Vordingborg Kommune. Kvalitet og faste…

Læs nyhed