Spring til indhold

Nyt søsterselskab til Top Partners

Top Partners har fået et søsterselskab i form af det nye Center for Familiesundhed i Slagelse. Centret tilbyder skræddersyede forløb for børn med f.eks. indlæringsvanskeligheder, psykiske udfordringer eller fysiske problemer med eksempelvis øre eller syn. Centret har allerede indledt konkrete forløb med både kommuner og en vestsjællandsk familie.

Det skal være så nemt og hurtigt som muligt at få den specialisthjælp, man som børnefamilie har brug for. Uanset om det er et træningsforløb til barnet med øreproblemer eller afhjælpning af indlæringsvanskeligheder hos familiens lidt ældre skolebarn.

Det er kongstanken bag Center for Familiesundhed (CFFS), som udspringer af Top Partners. Centret er et nystartet tilbud til de sjællandske børnefamilier. Centret henvender sig til familier med børn, der har problemer med deres motoriske, kognitive eller sociale udvikling.

”Vi tilbyder børnefamilierne én indgang til en række specialister, der kan hjælpe den enkelte familie til bedre trivsel. Vi ser et stort behov for en koordineret indsats i forhold til hjemmetræning og intensive forløb, som er skræddersyet til det enkelte barns og den enkelte families behov,” siger serieiværksætter og sygeplejerske Pia Larsen, der står bag Center for Familiesundhed.

Samarbejder allerede med kommuner

Til Center For Familiesundhed er knyttet en række faglige specialister med mange års dokumenteret erfaring inden for deres felt – herunder psykolog, fysioterapeut, sansemotorisk konsulent, neurooptometrist, diætist, kropsterapeut og flere lærere med forskellige faglige specialer.

Hvert forløb indledes med en tværfaglig udredning, hvor barnets og familiens præcise behov afdækkes. Herefter indledes det konkrete trænings- eller behandlingsforløb, der efterfølgende kan suppleres af et fagligt boost for at få barnet op på et alderssvarende niveau.

Familier kan henvende sig direkte til centret for hjælp og sparring, og det samme gælder kommuner, som søger en kvalitetsbevidst og troværdig samarbejdspartner. Pia Larsen og hendes kolleger har allerede samarbejder med flere sjællandske kommuner.

En mangeårig drøm

Center For Familiesundhed er en mangeårig drøm for Pia Larsen, der ligeledes står bag erfarne Slagelse-virksomheder som Top Partners, CarePartner og Top Hjernetræning.

”Vi har arbejdet på konceptet for Center for Familiesundhed i flere år. Det har krævet mange ressourcer og en stor indsats fra alle de involverede parter, så jeg er bare super glad for, at vi nu er godt i gang med den første familie,” siger Pia Larsen.

Center for Familiesundhed har fysisk adresse på Lindevej 2 i Slagelse. De pågældende specialister er placeret over hele landet med hovedparten beliggende på Sjælland.

Flere nyheder
12. maj 2023

Temadag om misbrug onsdag den 7. juni

Kom til temadag hos Top Partners og hør Jørn Aarups historie om vejen ud af alkoholmisbrug. Det foregår…

Læs nyhed
9. marts 2023

Center for Familiesundhed søger psykologer til undersøgelsesarbejde på konsulentbasis i hele landet

Om Center for Familiesundhed Center for Familiesundhed er et privat og højt specialiseret tilbud til kommuner og regioner.…

Læs nyhed
17. oktober 2022

10-års jubilæum hos Top Partners

Top Partners’ økonomiansvarlige, Karin Jensen, kunne for nyligt fejre sit 10-års jubilæum i virksomheden. Det blev selvfølgelig fejret…

Læs nyhed