Spring til indhold

Hos Top Partners koster det ikke en formue at få gjort rent 

Hos Top Partners kan du tilkøbe helt ned til et kvarters ekstra praktisk hjælp i hjemmet, hvis du er visiteret til hjælp under Fritvalgsordningen. 

Hos Top Partners har vi i over 20 år leveret serviceydelser i regi af Fritvalgsordningen.  

Fritvalgsordningen betyder kort fortalt, at pensionister og andre brugere af hjemmeplejen, der er bevilget hjælp til praktiske gøremål i hjemmet, frit kan købe rengøring og hjælp til andre praktiske gøremål hos en privat leverandør som Top Partners og få omkostningerne dækket af kommunen. 

Hver eneste dag gør vi en ære i at levere den bedst mulige service til den enkelte borger – hvad enten det drejer sig om rengøring, skift af sengetøj eller tøjvask. Og vi har det princip, at vi til hver en tid skal sætte borgerens individuelle behov i centrum. 

Et kvarters ekstra hjælp kan gøre en stor forskel 

Derfor tilbyder vi, at man som borger, der er bevilget hjælp og tilkøber hjælp til praktiske gøremål hos Top Partners, altid kan tilkøbe helt ned til et kvarters ekstra hjælp. Det er vores garanti for, at man som borger kan få lige præcis den hjælp, man har brug for – uden at det koster en masse penge. 

”Vi oplever, at borgerne har vidt forskellige behov. Nogle har brug for en ekstra håndsrækning i forhold til at få vasket tøj, andre sætter pris på at få gjort køkkenet ekstra godt rent hver anden uge. De behov skal vi som serviceleverandør kunne honorere, og derfor tilbyder vi altid, at man kan tilkøbe ned til et kvarters ekstra hjælp hos os, hvis man i forvejen er visiteret til hjælp gennem kommunen,” siger Pia Larsen, sygeplejerske og grundlægger af Top Partners.  

Samme medarbejder hver gang 

Et andet kardinalpunkt for os er, at borgeren oplever nærvær og tryghed i relationen til Top Partners. Derfor er det den samme medarbejder, der altid kommer i dit hjem – og der er faste afløsere i tilfælde af ferie eller sygdom. 

Derudover tilbyder vi altid et førstegangsbesøg, hvor en af vores medarbejdere kigger forbi til en snak angående planlægning af tidspunkt, ugedag, forventninger mv. 

Alle vores medarbejdere har anmærkningsfrie straffe- og børneattester, bærer tydelig billeddokumentation, har rengøringserfaring og er ansat på overenskomst. 

Godkendt leverandør i flere kommuner 

Top Partners er pt. godkendt som frivalgsleverandør i følgende kommuner: 

Slagelse 

  • Sorø 
  • Kalundborg 
  • Næstved 
  • Vordingborg 
  • Faxe 

Har du særlige ønsker? 

Vi forsøger gerne at finde den helt rette løsning til dig, hvis du har særlige ønsker eller behov. Ring til os på telefon 58 55 10 91 eller send os en mail på rengoering@toppartners.dk

Du kan læse meget mere om vores rengøringsydelser her: https://toppartners.dk/laes-mere-om-vores-ydelser/professionelle-rengoeringsydelser-under-fritvalgsordningen/  

Flere nyheder
23. januar 2024

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og…

Læs nyhed
10. januar 2024

Nyt foredrag den 7. februar 2024: Min personlige oplevelse af at være anbragt som barn

Vores søsterselskab Center for Familiesundhed inviterer til første foredrag i 2024. Her vil Sophie Højvang Woode fortælle om…

Læs nyhed
11. december 2023

Få mere overskud i hverdagen – køb rengøring hos Top Partners 

Med Top Partners er du sikret en serviceleverandør, der prioriterer høj kvalitet, ordnede forhold og trygge rammer. Lad…

Læs nyhed