Spring til indhold

Få mere overskud i hverdagen – køb rengøring hos Top Partners 

Med Top Partners er du sikret en serviceleverandør, der prioriterer høj kvalitet, ordnede forhold og trygge rammer. Lad vores dygtige medarbejdere tage sig af rengøringen, så du kan bruge din fritid på andre ting. 

Har du og din familie en presset hverdag med job, fritidsinteresser og et hus, der skal passes? 

Hos Top Partners kan vi desværre hverken hjælpe dig med karrieren eller med at gøre dig til en bedre fodboldspiller – men vi kan skabe rum til mere overskud i hverdagen ved at tage os godt af dit hjem. 

Vi har i over 20 år leveret rengøring og hjælp til andre praktiske gøremål i hjemmet. Og derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til eksempelvis rengøring. 

Høj kvalitet og ordnede forhold 

Med Top Partners som leverandør er du garanteret høj kvalitet og trygge rammer. Vi stræber efter at sende den samme medarbejder hver gang, og vi sender faste afløsere i tilfælde af ferie og sygdom. 

Alle vores medarbejdere har anmærkningsfri straffe- og børneattester, ligesom de har erfaring med rengøring. Derudover er alle vores medarbejder ansat på overenskomst. 

Du kan købe hjælp til bl.a.: 

  • Rengøring 
  • Tøjvask 
  • Opvask 

Vi tager gerne dialogen, hvis du har særlige ønsker eller behov. 

Husk servicefradraget 

Og det bedste af det hele? Du kan få servicefradrag for de ydelser, du køber hos os. Læs mere hos Bolius: https://www.bolius.dk/haandvaerkerfradrag  

Husk, at vi også leverer rengøring i henhold til Fritvalgsordningen. Det betyder, at borgere, der af kommunen er godkendt til hjælp i hjemmet, frit og gratis kan vælge at købe ydelserne hos en privat leverandør. 

Læs mere om vores rengøringsydelser her: https://toppartners.dk/laes-mere-om-vores-ydelser/professionelle-rengoeringsydelser-under-fritvalgsordningen/  

 

Flere nyheder
23. januar 2024

Top Partners – din samarbejdspartner til specialopgaver

Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af specialopgaver inden for både børn- og…

Læs nyhed
10. januar 2024

Nyt foredrag den 7. februar 2024: Min personlige oplevelse af at være anbragt som barn

Vores søsterselskab Center for Familiesundhed inviterer til første foredrag i 2024. Her vil Sophie Højvang Woode fortælle om…

Læs nyhed
11. december 2023

Hos Top Partners koster det ikke en formue at få gjort rent 

Hos Top Partners kan du tilkøbe helt ned til et kvarters ekstra praktisk hjælp i hjemmet, hvis du…

Læs nyhed