Spring til indhold

Center for Familiesundhed søger en autoriseret psykolog med FKU-erfaring

Er du autoriseret psykolog, og har du dokumenteret erfaring med FKU-arbejde og Rorschach-testen? Tiltaler det dig at arbejde i en lille organisation i det private erhvervsliv med fart over feltet, hvor du i høj grad kan sætte dit eget præg på arbejdet? Center for Familiesundhed søger en autoriseret psykolog, der kan arbejde enten fuldtid eller deltid.

Hos Center for Familiesundhed (CFFS) oplever vi stor efterspørgsel på særligt FKU-undersøgelser. Derfor søger vi en autoriseret psykolog, der har dokumenteret erfaring med FKU, herunder med Rorschach-testen. Samtidig er det en klar fordel, hvis du kan arbejde bredt inden for det psykologiske felt med familier og børn og har erfaring inden for feltet.


Om Center for Familiesundhed

Center for Familiesundhed hører hjemme i Slagelse og understøtter familiens trivsel i form af udredninger samt konkrete supervisions- og sparringsforløb. Vi henvender os til både private borgere og kommuner, hvor vi for sidstnævnte løser en række konkrete opgaver inden for bl.a. indlæringsvanskeligheder og supervision.

CFFS samarbejder med et bredt felt af specialister såsom neurooptometrister, fysioterapeuter og lærere med forskellige baggrunde, der alle har dokumenteret erfaring i arbejdet med børn med bl.a. kognitive og sansemotoriske udfordringer samt dysleksi. Du kommer således til at arbejde tæt sammen med en række faglige specialister og vil således få en bred kontaktflade.

CFFS er en del af Top-familien, som udgøres af Top Partners, CarePartner , Care Security og Top Hjernetræning. CFFS er en lille organisation, hvor du vil få stor medindflydelse og mulighed for at være med til at udvikle og opdyrke nye forretningsområder.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af at foretage FKU-undersøgelser, herunder med gennemførelse af Rorschach-testen.

Stillingen er i udgangspunktet normeret til fuldtid, men der er også mulighed for nedsat tid (20-25 timer) alt efter dine ønsker og behov. Dit arbejde vil i udgangspunktet foregå på vores kontor i Slagelse eller ude hos vores kunder, men der kan også tilrettelægges hjemmearbejde efter behov.

Om dig

Det er et krav, at du er autoriseret psykolog og har dokumenteret erfaring med forældrekompetenceundersøgelser (FKU’er) og Rorsharch-testen. Derudover er du kendetegnet ved at:

  • Kunne arbejde struktureret og i henhold til kundens behov og ønsker.
  • Være selvstændig og selvledende i dit arbejde.
  • Have en solid forankring i det kliniske arbejde.
  • Være dygtig til samarbejde og kommunikation på tværs af organisationen og tværfagligt.
  • Være motiveret for at have en høj grad af indflydelse og drive udviklingen af centret.
  • Trives i en omskiftelig og dynamisk hverdag, hvor arbejdsopgaverne skifter, og dagene sjældent ligner hinanden.

Og så er du ikke mindst et empatisk, omsorgsfuldt, løsningsorienteret og nysgerrigt menneske, som gerne vil dialogen med og relationen til andre mennesker, da dette udgør kernen af jobbet.

Om os

Du bliver en del af en organisation med en flad ledelsesstruktur, hvor der er højt til loftet og kort fra tanke til handling, og hvor vi har både humor og selvironi. Vi prioriterer gode arbejdsforhold og har et stort fokus på trivsel og medindflydelse i hverdagen. Til gengæld forventer vi, at du tager medansvar for at skabe et fællesskab, hvor alle trives, og hvor vi sammen løfter i flok. I det daglige deler vi hus, faciliteter og personale med vores søsterselskaber Top Partners, CarePartner, Care Security og Top Hjernetræning.

Vil du vide mere?

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende frem mod sommerferien.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger fremsendes til administrerende direktør Pia Larsen på pia@toppartners.dk. Du er også velkommen til at ringe på telefon 58 50 07 81

Der indkaldes løbende til samtaler frem til sommerferien.

Flere nyheder
25. juli 2023

Rengøringsassistent til en fast stilling søges

Drømmer du om et fast rengøringsjob i en virksomhed, der tilbyder trygge rammer og ordnede forhold? Hos Top…

Læs nyhed
8. juni 2023

Center for Familiesundhed søger psykologer på konsulentbasis til FKU-undersøgelser

Har du erfaring med forældrekompetenceundersøgelser, herunder med Rorsharch-testen? Så er det muligvis dig, vi søger til en række…

Læs nyhed
7. juni 2023

Sommerferieafløsere til rengøring søges

Vi søger en rengøringsassistent m/k, der kan fungere som ferieafløser i ugerne 27-32. Har du rengøringserfaring og mod…

Læs nyhed