Spring til indhold

10-års jubilæum hos Top Partners

Top Partners’ økonomiansvarlige, Karin Jensen, kunne for nyligt fejre sit 10-års jubilæum i virksomheden. Det blev selvfølgelig fejret efter alle kunstens regler på kontoret.

Siden efteråret 2012 har Karin Jensen ageret både økonomiansvarlig og vigtig kulturbærer i Slagelse-virksomheden Top Partners.

Det blev markeret forleden med en overraskelsesreception for en aldeles uvidende Karin Jensen.

Grundighed og overblik

Den 45-årige økonomiansvarlige er internt i Top Partners bredt anerkendt for altid at udføre et grundigt stykke arbejde med stort overblik, når hun til dagligt håndterer økonomien i den voksende koncern, som Top Partners har udviklet sig til.

Top Partners har siden år 2000 leveret vikarer til den sundhedsfaglige og den pædagogiske sektor – heriblandt lokale sygehuse, plejehjem og bosteder i Slagelse Kommune, og vi tilbyder i dag også rengøringsopgaver under Fritvalgsordningen samt en række specialopgaver inden for blandt andet psykiatrien.

Derudover håndterer Karin Jensen også økonomien i vores søsterselskaber CarePartner, Center for Familiesundhed og Top Hjernetræning.

Flere nyheder
8. november 2023

Ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners

Mia Mørck er ny pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners. Med sin mangeårige erfaring fra blandt andet misbrugsområdet skal…

Læs nyhed
24. oktober 2023

Kom til foredrag om angst og frygt den 29. november

Vær med, når Center for Familiesundhed inviterer til foredrag om angst og frygt med foredragsholder og ID-psykoterapeut Lone…

Læs nyhed
19. oktober 2023

Top Partners er ny leverandør af rengøringsydelser til Vordingborg Kommune

Top Partners er blevet ny privat leverandør af rengøringsydelser til visiterede borgere i Vordingborg Kommune. Kvalitet og faste…

Læs nyhed