Spring til indhold

10-års jubilæum hos Top Partners

Top Partners’ økonomiansvarlige, Karin Jensen, kunne for nyligt fejre sit 10-års jubilæum i virksomheden. Det blev selvfølgelig fejret efter alle kunstens regler på kontoret.

Siden efteråret 2012 har Karin Jensen ageret både økonomiansvarlig og vigtig kulturbærer i Slagelse-virksomheden Top Partners.

Det blev markeret forleden med en overraskelsesreception for en aldeles uvidende Karin Jensen.

Grundighed og overblik

Den 45-årige økonomiansvarlige er internt i Top Partners bredt anerkendt for altid at udføre et grundigt stykke arbejde med stort overblik, når hun til dagligt håndterer økonomien i den voksende koncern, som Top Partners har udviklet sig til.

Top Partners har siden år 2000 leveret vikarer til den sundhedsfaglige og den pædagogiske sektor – heriblandt lokale sygehuse, plejehjem og bosteder i Slagelse Kommune, og vi tilbyder i dag også rengøringsopgaver under Fritvalgsordningen samt en række specialopgaver inden for blandt andet psykiatrien.

Derudover håndterer Karin Jensen også økonomien i vores søsterselskaber CarePartner, Center for Familiesundhed og Top Hjernetræning.

Flere nyheder
12. maj 2023

Temadag om misbrug onsdag den 7. juni

Kom til temadag hos Top Partners og hør Jørn Aarups historie om vejen ud af alkoholmisbrug. Det foregår…

Læs nyhed
9. marts 2023

Center for Familiesundhed søger psykologer til undersøgelsesarbejde på konsulentbasis i hele landet

Om Center for Familiesundhed Center for Familiesundhed er et privat og højt specialiseret tilbud til kommuner og regioner.…

Læs nyhed
4. oktober 2021

Vores søsterselskab Top Hjernetræning har fået en ny Neurofeedback-træner

Hos Top Hjernetræning er vi glade for, at vi kan ønske Mette Kjerulff Riishøj tillykke med titlen som…

Læs nyhed