Spring til indhold

Handicap og psykiatri

Udredning og støtte på handicap- og psykiatriområdet ud fra paragraf 85.

Vi råder over et team af medarbejdere til specialprojekter, hvor vi arbejder med børn, unge eller voksne med særlige udfordringer, og vi tilbyder derfor alle former for hjælp og støtte – lige fra udredning til støtteforløb. Vi hjælper alt fra familier eller enlige til børn og unge, der bor hjemme eller er flyttet hjemmefra. Og vi dækker alt fra 1-2 timers støtte om ugen til døgndækning.

Afhængigt af den specifikke situation vil det være et tværfagligt støttehold af sundhedsfaglige, pædagoger og lærere med specifik viden og lang erfaring inden for børne- og ungeområdet, der sættes på opgaven.

Derudover har vi fastansatte autoriserede psykologer, der udfører diverse psykologiske undersøgelser som bl.a. PPV’er og forældrekompetenceundersøgelser.

Vi gør meget ud af at klæde vores medarbejder grundigt på til deres arbejde. Derfor tilbyder vi supervision til alle medarbejderne i støtteteamet, så de hele tiden udvikler deres kompetencer og kan udveksle erfaringer med hinanden. Vi udfører ofte akutopgaver og er hurtige til at eksekvere, hvis opgaven kræver det.

Har du lyst til at høre mere om vores specialopgaver?
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak på tlf. 58 50 07 81.

Tina Rossing
Tina Rossing
Sundhedsfaglig udviklingskonsulent 58 55 10 90
Thomas Bull
Thomas Bull
Pædagogisk Udviklingskonsulent 58 55 10 90
Steen Larsen
Steen Larsen

Bliv vikar hos Top Partners

Vi råder over et stærkt hold af velkvalificerede og veluddannede vikarer inden for sundhedssektoren, som ønsker at gøre en forskel for dem, der har brug for det.

Bliv vikar hos os