Spring til indhold

Rengøringsassistent til en fast stilling søges

Drømmer du om et fast rengøringsjob i en virksomhed, der tilbyder trygge rammer og ordnede forhold?

Hos Top Partners søger vi en fastansat rengøringsassistent med opstart så hurtigt som muligt. Timeantallet er fleksibelt og kan afstemmes med dine ønsker. Så har du rengøringserfaring og mod på at komme ud og besøge en masse borgere i forbindelse med dit arbejde? Så er det måske dig, vi søger. Vi kan tilbyde ordnede forhold, et godt arbejdsmiljø og løn i henhold til overenskomst.

Om jobbet

Hos Top Partners i Slagelse har vi i 20 år leveret rengøringsydelser af høj kvalitet til Fritvalgsordningen under Servicelovens § 83. Vi har kunder, der glæder sig til at få besøg af vores dygtige rengøringsassistenter hver eneste uge, og derfor prioriterer vi samværet med den private borger højt. For os er de menneskelige egenskaber lige så vigtige som evnerne til at gøre rent.

Du vil typisk møde ind kl. 8 om morgenen, men arbejdstiden kan variere afhængigt af opgaven. Der er opstart så hurtigt som muligt. Timeantallet kan du selv få medindflydelse på, men i udgangspunktet er det gerne på 20-30 timer om ugen.

Du vil gennemgå oplæring inden opstart, men det forventes, at du er selvstændigt kørende.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har rengøringserfaring – gerne fra tilsvarende jobs, men det er ikke et krav.
  • Har bil og kørekort.
  • Har en anmærkningsfri straffe- og børneattest.
  • Er god til at tale med mennesker.
  • Taler og forstår dansk.
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider.

Om os

Hos Top Partners går vi hver dag på arbejde for at gøre en forskel for det enkelte menneske ved at tilbyde ydelser af høj kvalitet til den sundhedsfaglige sektor og det pædagogiske område.

Vi prioriterer gode forhold for vores medarbejdere og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone, tydelig ledelse, et struktureret samarbejde, et højt informationsniveau og lydhørhed. Vi har base i Slagelse og dækker hele Vestsjælland.

Vi er en del af den familieejede koncern Top Familien, som ud over Top Partners også omfatter virksomhederne CarePartner, Center for Familiesundhed, Care Security og Top Hjernetræning.

Vi kan tilbyde:

  • Et trygt og godt arbejdsmiljø.
  • Plads til smil i dagligdagen.
  • Hensyn til den enkelte.
  • Løn i henhold til gældende overenskomst.

Næste skridt?

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at sende os en ansøgning med relevante attester og et CV på kontakt@toppartners.dk, ATT: Frit Valg.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte koordinator Marianne Egeriis på telefon 58 55 10 91.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Flere nyheder
8. juni 2023

Center for Familiesundhed søger en autoriseret psykolog med FKU-erfaring

Er du autoriseret psykolog, og har du dokumenteret erfaring med FKU-arbejde og Rorschach-testen? Tiltaler det dig at arbejde…

Læs nyhed
8. juni 2023

Center for Familiesundhed søger psykologer på konsulentbasis til FKU-undersøgelser

Har du erfaring med forældrekompetenceundersøgelser, herunder med Rorsharch-testen? Så er det muligvis dig, vi søger til en række…

Læs nyhed
7. juni 2023

Sommerferieafløsere til rengøring søges

Vi søger en rengøringsassistent m/k, der kan fungere som ferieafløser i ugerne 27-32. Har du rengøringserfaring og mod…

Læs nyhed