Spring til indhold

Center for Familiesundhed søger psykologer til undersøgelsesarbejde på konsulentbasis i hele landet

Om Center for Familiesundhed

Center for Familiesundhed er et privat og højt specialiseret tilbud til kommuner og regioner. Med udgangspunkt i Slagelse dækker vi hele Danmark og udfører en lang række opgaver inden for bl.a. børn- og unge-området og handikap/psykiatri. Til dette benytter vi et team af dygtige specialister, herunder eksterne psykologer. Vi er en del af Top Familien, som leverer en lang række ydelser til både den primære og sekundære sektor. Der arbejdes løbende med faglig kvalitetssikring ud fra Socialstyrelsens nyeste retningslinjer. Vores mål er at levere høj faglig kvalitet på såvel indhold som proces.

Opgaven

Hos Center for Familiesundhed oplever vi voksende efterspørgsel på bl.a. forældrekompetenceundersøgelser, tilknytningsundersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser til en række kommuner. Derfor leder vi efter dygtige og ambitiøse psykologer, der kunne tænke sig at være tilknyttet Center for Familiesundhed på konsulentbasis. Vi leder efter konsulenter over hele Danmark.

Din profil

Vi leder efter dig, der er sætter en ære i at levere en høj faglig kvalitet, kan arbejde struktureret og kan se dig selv som en del af et åbent arbejdsfællesskab.

Vi vægter lyst til at lære, gå-på-mod og faglig ydmyghed højere end lang erfaring på undersøgelsesområdet – du skal dog være glad for at arbejde metodisk med skriftlige produkter og have en høj grad af diplomati og ordentlighed i kontakten med samarbejdspartnere. Hertil forventer vi, at du har en grundlæggende indsigt i udviklingspsykologi, forskellige teoretiske rammer og psykologiske tests.

Autorisation er som udgangspunkt et krav – men vil du investere i at blive en dygtig undersøger under din autorisationsproces, tager vi også gerne en snak om mulighederne.

Et fagligt stærkt arbejdsfællesskab

Kan du se dig selv i denne beskrivelse? Og kunne du drømme om at udvikle og dyrke dine undersøgelseskompetencer? Så er Center for Familiesundhed en stærk samarbejdspartner. Hos os vil du opleve et stærkt fællesskab, og selv om du er tilknyttet som ekstern konsulent, vil der altid være et ”vi” bag dit arbejde.

Du kan altid forvente:

  • Klare rammer for opgaven og klare forventningsafstemninger ift. din indsats og vores bidrag.
  • At dine undersøgelser gennemlæses af en autoriseret psykolog, inden de leveres til kommunen.
  • Opbakning og sparring til processtyring på mail og telefon – så rammen omkring dit undersøgelsesarbejde er udtryk for en fælles arbejdsgang hos Center for Familiesundhed.
  • At Center for Familiesundhed fagligt står på mål for de undersøgelser, der leveres til kommunerne, og tager ansvar for at lande tunge processer ordentligt for alle parter.
  • At vi er udviklingsorienterede og ambitiøse både i forhold til vores kunder og vores konsulenter.
  • Et honorar, der står mål med det ansvar, undersøgelsesarbejdet indebærer.

Samarbejdet

Hvad enten du er fuldtidsselvstændig, offentligt ansat eller ønsker få eller mange opgaver, finder vi en løsning, der er attraktiv for begge parter.

Har du endnu ikke prøvet kræfter med livet som selvstændig, hjælper vi gerne den rette kandidat med at skabe overblik over processen.

Vi tilbyder en månedlig frokost for de konsulenter, der ønsker det, samt temadage og kurser i løbet af året med fokus på sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen. Hertil er det muligt at tilkøbe supervision hos psykologer med stor undersøgelseserfaring.

Har du det bedst med at køre dine opgaver helt selvstændigt, er der en høj grad af frihed. For os er det vigtigste, at den faglige kvalitet altid er i top.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 10.4.2023.

Ansøgninger fremsendes til faglig leder Kiri Lykke Pedersen på kiri@cffs.dk. Der indkaldes løbende til samtaler.

Flere nyheder
17. oktober 2022

10-års jubilæum hos Top Partners

Top Partners’ økonomiansvarlige, Karin Jensen, kunne for nyligt fejre sit 10-års jubilæum i virksomheden. Det blev selvfølgelig fejret…

Læs nyhed
4. oktober 2021

Vores søsterselskab Top Hjernetræning har fået en ny Neurofeedback-træner

Hos Top Hjernetræning er vi glade for, at vi kan ønske Mette Kjerulff Riishøj tillykke med titlen som…

Læs nyhed
25. september 2021

Top Partners ansætter ny sundhedsfaglig koordinator

Top Partners har ansat Tine Ladegaard som ny sundhedsfaglig koordinator. Tina Ladegaard skal indgå i Top Partners’ teamsamarbejde…

Læs nyhed